Waarom sponsoren jullie Heel Deventer Hapt?
De organisatie past heel erg bij de motto van WeMessage. Het ontstaat met een creatief idee wat verder wordt uitgebouwd en daarna groot wordt gemaakt door passie en inzet. Daarnaast vinden we het als Deventer bedrijf belangrijk om lokale initiatieven te steunen. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen er vrijwillig betrokken zijn om het doel te behalen. Wij vinden dat iedere Deventer ondernemer zulke initiatieven moet omarmen.

Wat dragen jullie bij aan de dag?
We hebben als Wemessage een aantal promovideo’s mogen schieten. Daarnaast hebben we onze deuren voor iedereen open gedaan en uitgenodigd om een kopje echte Deventer koffie te drinken tegen een vrijwillige bijdrage. Alles wat we ophalen zullen we doneren aan Stichting Present.

Wat hebben jullie met koekhappen?
Onze klanten komen niet alleen uit de regio Deventer maar uit heel Nederland. Ze zijn vaak na een rit wel toe aan een kopje koffie. Een goede kop koffie is pas compleet met een lekker koekje dus verwennen wij ze met een Bussink Bijtje. Zelf lusten we er ook wel wat van 😀

Wat betekent het voor jullie dat dit een Deventer evenement is?
Het is fantastisch om te zien dat we als stad evenementen van dit formaat kunnen neerzetten. Toch is dit evenement vrij uniek. Dit wereldrecord hoort bij de stad en je ziet dat iedereen er bij betrokken is. Dit laat zien dat Deventer een stad is waar je als inwoner trots op bent.

Hoe zoeken jullie verbinding met anderen?
Wij proberen zoveel mogelijk lokaal te sponsoren. Zo hebben we vorig seizoen op de broekjes van Go Ahead Eagles gestaan, de officiële clubapp mogen bouwen en campagnes zoals Komoptan en Zoekoptan geïnitieerd. Daarnaast zijn we betrokken bij veel initiatieven waar een goed doel achter zit