Sportbedrijf Deventer

Waarom sponsoren jullie Heel Deventer Hapt?
Heel Deventer Hapt is een prachtige lokale happening waarbij de hele stad meedoet en op z’n kop wordt gezet. Het evenement verbindt de inwoners met verschillende organisaties uit de stad. Het thema sport en bewegen mag bij dit evenement niet ontbreken. Aangezien het koekhappen HET evenement van het jaar gaat worden en het goede doel Stichting Present Deventer steunt is Sportbedrijf Deventer graag van de partij.

Wat dragen jullie bij aan de dag?
Sportbedrijf Deventer zorgt voor de verbinding naar het basisonderwijs om op die manier veel Deventer kinderen te betrekken bij dit evenement. Via ludieke promotionele acties dragen we bij aan de naamsbekendheid van het evenement. Langs de route van het koekhappen zijn medewerkers van Sportbedrijf Deventer actief met sportieve en ludieke acties. Ook na het koekhappen organiseert Sportbedrijf Deventer i.s.m. twaalf sportverenigingen een sportief programma op de Brink. Verder geven we 100 entreekaarten voor De Scheg en het Borgelerbad weg.

Wat hebben jullie met koekhappen?
Koekhappen is een traditie en hoort bij koekstad Deventer. Bij Sportbedrijf Deventer staan we voor Beleving in Beweging. Er is op zondag 25 juni veel beweging en wij dragen bij aan de beleving.

Wat betekent het voor jullie dat dit een Deventer evenement is?
Sportbedrijf Deventer is er o.a. voor de inwoners van Deventer. Als lokale organisatie is het belangrijk zichtbaar te zijn bij dit soort initiatieven. Dat het in Deventer is maakt het voor ons goed te organiseren. Binnen de sport is ons netwerk groot en hier maken we op een positieve manier gebruik van.

Hoe zoeken jullie verbinding met anderen?
Bij alle sportevenementen in de stad is Sportbedrijf Deventer betrokken. Onze medewerkers zijn actief binnen verschillende netwerkgroepen. Voor ons is het belangrijk buiten onze poorten actief te zijn. Jaarlijks organiseren we circa 60 sportieve evenementen. Speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar organiseren we de Koningsspelen, de Olympische Reis en de Zwem4daagse.