Heel Deventer Hapt wordt georganiseerd door de Stichting Liefdadigheid Junior Kamer Deventer. Voor meer informatie over deze stichting, klik HIER.

Het initiatief voor Heel Deventer Hapt is geboren bij de Junior Kamer Deventer. Jaarlijks organiseren zij events waarbij fondsenwerven voor goede doelen het hoofddoel is. Recente events die zijn georganiseerd zijn onder andere de jaarlijkse hockeytoernooien, de Deventer Wipe Out en in 2017 willen we het Wereldrecord Koekhappen naar dé koekstad van Nederland halen!

Wat is de Junior Kamer Deventer?

Junior Kamer-2

Wij zijn Junior Kamer Deventer (JKD), een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. De JKD heeft 25 actieve (aspirant)leden. De JKD maakt deel uit van Junior Chamber International the Netherlands (JCI), de overkoepelende organisatie van alle kamers in Nederland.

JCI is gebaseerd op vier pijlers
– Personal development
– Business
– Community
– International

Waarom is het voor onze leden interessant om lid te zijn van de JKD? Leden sluiten zich aan bij de JKD om hun netwerk op te bouwen of uit te bouwen. Ook projecten opzetten voor goede doelen is voor veel leden een reden om zich aan te sluiten en zo iets terug te doen voor de maatschappij. De overkoepelende factor is ?fun?, want het blijft een vrije tijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven.Junior Chamber International (JCI) is een wereldwijd netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en het stimuleren van leiderschap en ondernemerschap. JCI heeft als missie het bieden van ontwikkelkansen en stelt zo haar leden in staat positieve veranderingen in de samenleving teweeg te brengen. De organisatie heeft geen politieke of religieuze achtergrond. JCI telt meer dan 170.000 leden in ruim 160 landen en 5.000 lokale organisaties in 100 kamers.