logo Fokko Ontwerp

Fokko-ontwerp is een no-nonsense vormgevingsbureau in Deventer. Creatief en resultaatgericht. Met meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpersvak.

Waarom sponsoren jullie Heel Deventer Hapt?
Ik heb natuurlijk wat met Deventer en ben trots op onze mooie stad. Mijn zakelijke en privé-leven speelt zich voor het grootste deel af in Deventer  Als er dan een initiatief als dit voorbij komt om de stad te promoten dan draag ik daar uiteraard graag mijn steentje aan bij.

Wat draagt Fokko-Ontwerp bij aan het evenement?
Fokko-Ontwerp heeft een behoorlijke bijdrage geleverd. Om te beginnen hebben is het beeldmerk (logo) voor Heel Deventer Hapt van onze hand. Maar ook de ontwerpen van heel wat verschillende uitingen ter promotie van het evenement. En uiteraard doen we zelf ook mee aan de recordpoging.

Wat heb je met koekhappen?
Eigenlijk niet zo heel veel. De laatste keer dat ik heb gekoekhapt is toch al snel een kleine veertig jaar geleden. Maar als recordpoging past het natuurlijk perfect bij onze koekstad.

Wat betekent het voor jullie dat dit een Deventer evenement is?
Dat is heel belangrijk. Als bedrijf ben ik hier gevestigd, mijn meeste klanten komen hier vandaan en zelf woon ik ook hier (Diepenveen). In iedere andere stad had weinig kans gemaakt op mijn support, vrees ik.

Hoe zoeken jullie verbinding met anderen?
Fokko-Ontwerp verbindt met een aantal lidmaatschappen van businessclubs in Deventer en omgeving. Zo ben ik lid van de businessclub van GA Eagles, we sponsoren het Deventer Tenniskampioenschap, ook door middel van het ontwerpen van diverse uitingen. Dit doen we ook voor het GA Eagles-gala, het dorpsfeest in Diepenveen, en meer. Kortom: we proberen binnen Deventer veel initiatieven te steunen door onze expertise hiervoor in te zetten. Meestal doen we dit geheel kosteloos.