logo-drukwerkdeal-339a576219

Kwaliteit. Snelle levering. Persoonlijke service. Het zijn waarden waar Drukwerkdeal.nl heilig in gelooft. Net dat stapje extra doen. Want drukwerk is zoveel meer dan een beetje inkt op papier. Het is een manier van vertellen. Jouw verhaal. Jouw unieke product. En dus wil je niets aan het toeval overlaten. Ga naar Drukwerkdeal.nl voor drukwerk waaraan alles klopt. Want jouw boodschap is zo belangrijk als het materiaal waarop het gedrukt staat.

 

Waarom sponsoren jullie Heel Deventer Hapt?
Drukwerkdeal.nl is gewoon een door en door Deventer bedrijf. Bovendien houden we wel van een leuke actie. Dat we hiermee ook een mooi, lokaal initiatief steunen is de kers op
de taart.

Wat dragen jullie bij aan de dag?
We sponsoren het drukwerk: flyers, posters, noem maar op. Een grote verantwoordelijkheid, promotie is immers een doorslaggevende factor in het succes van zo’n event. Naarmate de datum dichterbij komt, neemt de hectiek toe. Is alles op het juiste moment op de juiste plaats? Daar gaan we dus gewoon vol voor, met alles wat we onze klanten ook beloven: razendsnelle service en korte lijntjes.

Wat hebben jullie met koekhappen?
Een tijd geleden kreeg een deel van onze klanten door logistieke problemen te maken met een vertraging van hun bestelling. Kijk, dan kun je zeggen: jammer maar helaas. Maar dat vinden we dus niks. Die klanten hebben toen allemaal van ons een pakje gekregen met onder andere Deventer koek van Bussink. De reacties waren geweldig, en we zetten onze thuisstad er gelijk mee op de kaart. Moraal van het verhaal: koek moet!

Wat betekent het voor jullie dat dit een Deventer evenement is?
Alles! Kijk naar wat hier in Deventer wordt georganiseerd: Deventer op stelten, Dickens, de boekenmarkt. Daar zijn we zó trots op. Welke stad van deze omvang doet zoiets? Als een Deventenaar iets in zijn kop krijgt, gebeurt het goed. Geen twijfel dus: dat wereldrecord gaat er aan!

Hoe zoeken jullie verbinding met anderen?
Lokaal zijn we zijn trotse partner van de Deventer Schouwburg. En in september vorig jaar zijn we als bedrijf in zijn geheel achter het benefiet “Go Ahead Eagles tegen ALS” gaan staan, ten behoeve van de stichting ALS. Om verschillende redenen een prachtige en emotionele dag!